Bedrukken

ad-montage-2Naast onze borduringen kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken van uw textiel. Omdat wij geen opstartkosten berekenen is dit een goedkope manier om uw textiel te personaliseren.
Bij ons zijn verschillende vormen van bedrukken mogelijk.

Flexdruk:

Uw logo of afbeelding wordt door onze snijplotter uitgesneden uit een dunne folie. Vervolgens moeten alle niet te bedrukken delen worden verwijderd. Na dit proces wordt het resultaat op het textiel geperst.

Transferdruk:

Uw afbeelding of zelfs foto wordt in full color met een speciale transferprinter afgedrukt. Vervolgens wordt deze afdruk voorzien van een lijm laag. Nu is de afbeelding gereed om op het textiel geperst te worden.

Industrietransfers:p1060714

Dit zijn over het algemeen logo’s die op bedrijfskleding moeten komen. Deze transfers worden op een speciale manier door ons gemaakt. Hierdoor zijn ze op hoge temperaturen uitwasbaar.
Deze techniek wordt vooral toegepast op werkkleding in de horeca, verzorging en voor beroepen waar men veel met olie en vet in aanraking komt.

Sublimatiedruk:

Deze druktechniek kan alleen worden toegepast op witte of lichtgekleurde polyester ondergrond. Uw afbeelding wordt full color geprint met een sublimatieprinter. Nu kan direct de print aangebracht worden op alle artikelen en kleding die voorzien zijn van een polyester coating. Het grote voordeel van deze techniek is dat de inkt in de polyester kleding trekt. Hierdoor heeft u een duurzame bedrukking.

Indien u niet precies weet welke manier van drukken voor u de beste is, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben de kennis in huis en willen u graag van een goed advies voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk om het resultaat van verschillende druktechnieken bij ons te komen bekijken.